25 Şubat 2011 Cuma

Dugun-dernek 101

Hani demistim ya artık hicbirsey aynı olmayacak diye.Gercekten de hayat artık cok farklı.

Inanilmaz yogunum.Kafamda 300 tilki var, hicbirinin kuyrugu birbirine degmiyor.Surekli dugun, organizasyon, gelin ayakkabısı vs bakar haldeyim.Mesela az once kara uzum habbesi soyleyerek bembeyaz ruya gibi bir dugunun fotolarını inceliyordum, siz dusunun ne derece sıyırdıgımı. Ayrıca tarihte gelinlikten once ayakkabısına bakan ilk gelin olmanın haklı gururunu yasıyorum. Kafanızdan soyle bir imaj geciyor olabilir; “Daha dun bir bugun iki, amma da evlilik meraklısıymıssın BB”. Degilim anacım degilim. Yani tabi yuzuk parmagında gordugun ısıltıyla es zamanlı bir domesticus hatunus bunyeye intikal ediyor dogal olarak ama cidden butun derdimiz su isler erkenden bitsin, biz butun yaz cesme de surtelim, rahat edelim.Mottomuz bu olunca da evlenme teklifini aldıgım 5 subattan bugune gecen, tatil gunleri dahil 20 gunde 7 organizasyon sirketiyle gorusup, demo masaları gormek uzere 2. turlara baslamıs bulunuyoruz.Ayrıca 1 orkestrayla gorusup kendilerini bir dugunde dinledik.Dun aksam da bir dj le sohbet ettik.İslerin bu kadar seri ilerlemesinde bizim ne istedigimizi bilmemizin etkisi buyuk tabiki.İlk gorusmede onumuze cıkarılan birbirinden tamamen farklı 35 lavanta kesesi opsiyonunun her birine “olabiliiiiir” diye cevap verdikten sonra bu boyle olmaz diyip ipleri elimize aldık.Benim ustun literatur taramalarım ve sevgilimin muhtesem organizasyon/planlama yetegi sayesinde gittigimiz dugun organizasyon sirketleri bize “siz bizim icin calıssanıza” demeye basladılar.Cok ciddiyim ve tevazu gostermeyecegim, sevgilim ve ben bu ise el atsak bir cok gelinin hayalleri gercek olur.Fikirlerimizi buradan size de anlatmak isterdim ancak takdir edersiniz ki kendilerini ilk defa kendi dugunumuzde gormek istiyoruz.1 ekimden sonra balayından donusumuz itibariyle tum fotoları yayınlamak niyetindeyim.Evlilik blogu olmayacagim dediysem o kadar da degil.Hayatım temelinden sarsılırken bir yerinden sizin de ortak olmanız gerekir bence.Bu arada anlayan anladı ama ben yine de bir kez daha altını ciziyim; dugun tarihimiz (Allah bir mani vermezse demek durumundayım) 011011.Ugurlu sayısı 11 olan sevgilim icin cidden ruya gibi bir tarih.Ayrıca mart sonu gibi istenip mayıs haziran gibi nisanlanmayı planlıyoruz.Babamın “sen yap hazırlıklarını da bakalım ben seni verecekmiyim” tacizlerini simdilik gormezden geliyorum.Sevgilim bir sise Blue Label’la mevzunun hakkından gelir diye dusunuyorum.

Simdi izninizle hayattaki en onemli sorunlarım olan masa ortusu , masa cicegi gibi problemlerimi cozmeye gidiyorum.Bi de “istemede ne giyicem beeeeeeeeeeeeen” gibi bir kabusum var.Aklınız varsa bu aralar bana cok yaklasmayın.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Siz burada anlatsanız da neler yapacağınızı sizin düğününüze gelenlerle buradan aynı fikri alabilecek insanların düğününe gidecekler farklı kişiler :) Relax.

bokbocesii dedi ki...

olsun.riske girmemek lazım ;)

JuVeNiL dedi ki...

BB, tebrik ederim :) onu bunu bilmem, fotoğrafların için esra pozanla görüşmeni tavsiye ederim.. fikirlerinizi kafanızda oturtmuşsunuz; ama yeni gelin olarak fikrimi soracak bir şeyin olursa buralardayım.. mutluluklar:)

sine'mden dedi ki...

herşey tıkırında,1-2 haftaya bir ohh çekersiniz gibime geliyor bu hızla,ama en kabusu hakikaten istemeye geldiklerindeki kıyafet olacak kanımca :)))

Adsız dedi ki...

ben düğüne davetli miyim :)Seren

bokbocesii dedi ki...

Juvecim cok tesekkur ederim.Esra Pozan la gorusuyorum, bakalım.

Sine'm; ah o kıyafet, ah o kıyafet.Bulucam insallah :(

Seren; Sensiz olurmu :)

Blue Fire dedi ki...

Neyse... Çabuk atlattık :))