27 Ocak 2012 Cuma

It's friday

Oha demek istiyorum bunu yayınlarken.
Çok yakında fotoğraf makinesi denen şey tarihe karışacak.

It's friday lerle anca görüşür olduk ama valla şirket tımarhane bu aralar.Geri geleceğim , az kaldı. Arada twitter'da sesim çıkıyor takip edenlere, o kadar da kopmadım hayattan yani ;)

@bokbocesii

6 Ocak 2012 Cuma

It's friday

Bu genç adam biliyormuydu acaba başına gelecekleri? Bilseydi yine de asker olur muydu? Kendisinin de söylediği gibi; kurbanlar gelip geçici ama tarihe düşülen bu notlar geleceğe atılmış kara imzalar. Bunların hesabını kim verecek?

Şimdi facebook ta, twitter da sözler dolaşıyor, Paşa'nın sözleri.Status update ler yapılıyor. Sosyal medya çok güçlü, ben de savunuyorum bunu ama tepemize inen demir yumruktan daha güçlü değil, onu yıkamaz-yıkamıyor işte. Hapislerde çürüyen aydınlarımız, gazetecilerimiz, askerlerimiz için üzülmemiz gerekirken, bir fıkrayı okurken gülümsediğimiz için pişmanlık duyuyorsak hepimiz, eksik bir şeyler yapıyoruz demektir. Daha güçlü olmak gerek bu zamanda. Daha güçlü savunmak gerek. Korkutmak gerek. Tehdite tehditle karşılık vermek gerek. Somut bir şeyler yapmak gerek. Nedir bilmiyorum ama bu değil yapılması gereken. Facebook ta İlker Başbuğ'u like eden 1 milyon kişi bulunca, serbest kalmayacak çünkü kimse.